Przekąski i dodatki/ Śniadania

Pasta z wędzonego pstrąga

pasta z pstrąga

Pyszna rybka wędzona, trochę dodatków i mamy pastę z wędzonego pstrąga 🙂

Idealnie sprawdzi się do kanapek – polecam.

Pasta z wędzonego pstrąga

Drukuj przepis
Porcje: 1 miseczka Czas przygotowania: 20 minut

Składniki

  • 150 g wędzonego pstrąga
  • 120 g serka śmietankowego lub jogurtowego (kanapkowego)
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 3 łyżki posiekanego koperku
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 łyżeczka chrzanu
  • sól, pieprz do smaku

Wykonanie

1

Rybę oczyścić z ości i przełożyć do miseczki.

2

Dodać pozostałe składki pasty i wymieszać - doprawić do smaku solą i pieprzem (można dodać soku z cytryny jeżeli lubicie więcej).

pasta z pstrąga wędzonego

Może Cię także zainteresować

Brak komentarzy

Odpowiedz